Hej idag hade vi en genomgång om OPkonst vilket jag tycker är häftigt, verkligen en rolig uppgift att sitta och klura ut!
Först gjorde jag ett konstverk med hjälp av denna videon

Opkonst handlar främst om illusioner och optiska effekter som förvirrar ögat. Man kan se en tydlig koppling till utvecklingen som sker i samhället inom vetenskap, datorer, rymden och TV.
Jag valde att ha starkare färger än killen i videon, jag tyckte det var kul att pilla OPkonst. Så detta höll jag på med idag, det var mycket roligt!
 
Sedan gjorde jag ett eget OPkonstverk med trianglar som grund. Jag blev mycket nöjd med vad jag kom fram med! Här är mitt resultat:

Gjorde även en till popart: 
 
Hejsan bloggen!
Idag har jag gjort ett popart porträtt av mig själv med inspiration av Andy Warhol och Jinx från league of legends. Gjorde ett collage och 3 poträtt här har ni resultat och inspirations bilderna.
 
Andy Warhol
Jinx från spelet League of legends
Förra fredagen fotograferade jag Jeppa, Hon hade klätt sig underligt med massa olika mönster såsom blommor och rutigt i massa olika färger. Vi valde att skoja till det och jag bad Jeppa göra massa olika bisarra och konstiga poser nedan kan ni se mitt resultat, enjoy!