Jag ska måla färgstarka målningar med färgstänk, fotografera och sedan redigera ihop bilderna.
 
Lektions plannering
1 : Välj Konstnär/konstart
2: Börja måla med vattenfärg
3: Fortsätta måla/Fotografera
4: Fotografera
5: Fotografera
6:Lägg ihop foto med konstverk
7:Redigera bild
8: Finslipa
9: Förbereda redovisning
10: REDOVISA
Silvia Pelissero född 1991, Rom. Hon är en italiensk målare mest känd som agnes-cecile. Hon gick i en konst gymnasiet i Rom, än hon har fortsatt som en självlärd. Hon målar framförallt med vattenfärg acryl och olja men även med bläck och så kallad "enamel paint" en färg som luft torkar till en hård, oftast glänsande yta. Jag beundrar hennes arbete och har länge följt henne på DeviantART. Jag skulle säga att hennes konststil är Expressionism och precis som namnet avslöjar, så handlar expressionismen helt om att uttrycka sig, och att dessutom göra ett starkt uttryck vilket jag verkligen tycker att hon gör genom att ha vit sedan massa olika färger och svart på vitt. Jag gillar surrealismen i hennes bilder den är så mysig och mystisk på något sätt.
 
Nedan kan du se några av hennes verk vill du se mer kolla in hennes hemsida. Tanken är att jag ska göra vattenfärgsmålning och sedan fotografera lägga ihop bilderna sedan fixa resten i photoshop. Detta ska bli kul!
 
Hej idag har jag gjort bilder med rinnande vattenfärg-effekt. Jag använde mig av photoshop och nerladdade vattenpenslar för att få fram denna effekt på bilden. Nedan kan man se de bilderna jag gjorde om på mig själv.
Bilderna är fotograferade av Jeppa Sollén. Jag vet inte om den första bilden blev för kludding men det är fortfarande ett "work in progress" arbete.