Jag ville förmedla Ljud och bildskolans kreativitet genom att rita med brushes och bilder för att kunna få ihop en kreativ vägg-målning. Jag använde ungefär 10 olika brushes med olika färger för att få bilden så glad som möjligt.

Fjärilen symboliserar en ny början på ett högre plan. Precis som en fjäril kommer ur sin kokong så kommer vi elever på LBS ut i en ny period av vårt liv. En ny chans att börja om, att kunna vara vem du vill. Fjäril betyder även lycka, vilket vi upplever i skolan. Jag valde att ha fjärilen lila för att lila betyder ambitiös, konstnärlig, kreativ och ansvarig vilket passar bra med mitt budskap.

Ögat har jag med för att vi har ju grafiker på skolan och de är ju väldigt duktiga. Även penseldraget över bilden är tänkt att representera grafikerna.

Färg skvättet har jag med också av den kreativa andledningen I så många färger som möjligt för att få det fint och färgglatt.

Jag har även med växter och blommor för att symbolisera hur vi utvecklas och växer under vår tid på LBS, blomman för att visa att vi har slagit ut vår kreativa talang.

Jag har även valt att ha med en kamera på väggen för att visa media elevernas passion.

Spel konsolen är också viktig för alla speldesigners och spelutveckling, sladden till konsolen leder till mitten av väggen och visar en energi skylt.

Energi skylten är där för att visa att vi jobbar hårt och har massa energi och Idéer.

 

1 kommentarer

Zarah

26 Sep 2013 08:49

Fantastiskt :) Jag ler när jag läser förklaringen och ser hur mycket tankar som finns bakom skapandet av bilden. Det märks att du funderat över ett budskap och hur det på bästa sätt kan uttryckas, både anpassat till platsen du valde och vad du vill förmedla.

Svar: Tack så mycket!
Jennifer

Kommentera

Publiceras ej