Bilden ska vara "Dragonborn" som är ute på äventyr. Känslan är spännande och låten är från spelet skyrim som jag fick idén från. Budskapet är att göra en bild som liknas en krigare från skyrim.
 
Låten handlar om en så kallad "Dragonborn" en form av hjälte i Skyrim, som föds med kroppen av en dödlig, med själen och blodet av en drake. Alltså en form av krigare tex, tvåhandad yxa/svärd-krigare, trollkarl/häxa eller skytt. Dragonborns är sällsynta. De kan tillhöra vilken ras eller vilket kön som helst. Drak-blodet är en "gåva" som kan skänkas till vissa dödliga i skyrim.
 
 
Our Hero, our Hero, claims a warrior's heart
I tell you, I tell you, the Dragonborn comes
With a Voice wielding power of the ancient Nord art
Believe, believe, the Dragonborn comes

It's an end to the evil of all Skyrim's foes
Beware, beware, the Dragonborn comes
For the darkness has passed and the legend yet grows
You'll know, you'll know, the Dragonborn's come
 
Modell: Lina 
Jag fick 50 talet och tänkte direkt: Pinup, kobra telefon och uppsatt hår.
Temat på min fotografering var kommunikation på 50 talet, exempel på hur man kontaktade varandra.
 
 
 På 50-talet var det vanligt att skriva vykort och brev. Ljusa bilder var vanligt på 50-talet. Jag tyckte att det blev mer djup i bilden med en mörk bakgrund. Jag tänkte att denna bilden skulle efterlikna en sekreterare. Klädslen passar perfekt till det tycker jag, lång kjol och kavaj.
 
 
På denna bilden tänkte jag att jag ville få med pinup och kobra telefonen. På denna bild valde jag att ha kort klänning till skillnad från den andra bilden. Jag ville ha kort klänning för att få en mer pinup-ig känsla med bara ben och ett litet överdrivet leende vilket passar perfekt till pinup. Känslan är : sommarkär.
 
 
Modell: Jeppa Sollén
foto,